Kedves Hit Gyülekezete, kedves Szeretetszolgálat!

Engedjék meg, hogy ezúton is megköszönjem Önöknek a törökbálinti Tábitha Gyermekhoszpisz Ház rendszeres támogatását és különösen a mai Mikulás-ünnepségünk lebonyolításában nyújtott felülmúlhatatlan segítséget. A nálunk ellátott gyermekek mentesítő, tranzit illetve életvégi ellátásban részesülnek. Rendezvényeinken a nálunk jelenleg is gondozott gyermekek és családjaik valamint korábbi gondozottjaink rokonai vesznek részt. Ma egy ilyen összetett társaságban sikerült a Mikulásnak örömet szereznie minden résztvevőnek. Rengeteg finomsággal, igen gazdag Mikuláscsomaggal és valódi pocakkal érkezett a HISZ Mikulása. Bayer Friderika rendkívül szerény személye nagyon jól illett a Mikulás segítője szerephez, hiszen mindenkihez volt néhány kedves szava. Felejthetetlen élményt nyújtottak családjainknak. Köszönöm szépen a Tábitha Ház csapata és családjai nevében:

H. Judit, ápolási igazgató

Tábitha Nonprofit Kft., Törökbálint

Kedves Szerkesztőség!

Hálásan köszönöm az értünk és a fiamért való imádkozást, aminek meg is van az eredménye! A tékozló fiú megtért, teljesen megváltozott. Hála az Úrnak!

Tisztelt Szerkesztőség!

2016. november 3-án súlyos szívrohamom volt, ami egy tüdő ödémával is társult. Szeretném megköszönni a gyülekezet tagjainak a sok imatámogatást és azt, hogy az egyik lelkészük személyesen is bejött az intenzív osztályra imádkozni értem. Köszönöm továbbá a Szent Margit Kórház munkatársainak a kitartó munkájukat, és mindenek előtt köszönöm a gyógyulást a Mindenható Istennek!

B. Péter (2016. november)

Kedves Sándor!

Két és fél hete kértünk imatámogatást unokaöcsémért, aki életveszélyes állapotban került kórházba agyhártyagyulladás miatt. Intenzív osztályon feküdt, gép lélegeztette. Egy hét után sikerült felébreszteni, állapota gyors javulásba kezdett, semmilyen agyi károsodás nincs, a hét elején ki is engedték a kórházból. Nagyon köszönjük az imatámogatásotokat, Isten áldja meg továbbra is a munkátokat!

Üdvözlettel: K. és F. család (2016. november)

Tisztelt Szerkesztőség!

Rendszeresen hallgatom a Vidám Vasárnap műsorát. Ilyenkor úgy érzem, közelebb kerülök Istenhez, feltöltődést, nyugalmat ad lelkemnek. Van egy lányom, aki áldott állapotba került, egy orvosi vizsgálat során azonban közölték, hogy probléma adódott a magzattal. Nem tudtunk mást csinálni, mint imádkozni és imádkozni. Imáink meghallgatásra találtak, megszületett az unokám, aki egészséges és gyönyörűen fejlődik.

Egy boldog nagymama Szlovákiából, Dunaszerdahelyről (2016. június)

Oldalak