Visszajelzések

Tisztelt Szerkesztőség!

Három és fél évig depressziós voltam, nagyon mélyre kerültem, sokat fogytam, és Istennel való kapcsolatom is gyenge lett. Az orvos és a gyógyszerek nem segítettek, de az Úr igen. Egyik napról a másikra sok ima után Ő meggyógyított. Nagyon hálás vagyok Neki ezért.
 
Tisztelettel, Zsuzsa (2015. február)
 

Kedves Vidám Vasárnap!

Szeretném megköszönni imatámogatásukat egy munkatársunkkal kapcsolatban, akinél 4 éve mellrákot diagnosztizáltak. Sikeres felépülése után, mikor azt hittük, hogy túl vagyunk, egy rutinvizsgálaton májrákot állapítottak meg. De az imák és a böjt segített: Szilvi minden vizsgálatot, kemoterápiát jól viselt, és teljesen felgyógyult ebből is. Egy külföldi DNS-vizsgálat megállapította, hogy teljesen egészséges. Istennek semmi nem lehetetlen. A májrák után nem sok esélyt adtak az életének.
 
Köszönettel: Sz. Krisztina (2015. február)
 

Kedves Németh Sándor!

Nagyon szépen köszönjük, hogy a szeretetszolgálatuk meglepett minket több száz adag gulyáslevessel és sok-sok ruhával, játékkal, így vagy háromszáz család asztalára került ennivaló és gyerekekre ruha, cipő. Isten áldja meg magukat!

R. család Ecsegről (2015. február)

Tisztelt Vidám Vasárnap!

2013. augusztus 15-én küldtem imakérést édesapám gégerákból való gyógyulásához. Nagy örömmel és hálával szeretnék visszajelezni, hogy a kemoterápiás és sugárkezelés után édesapámat tünetmentesnek nyilvánították. Abból a stádiumból való gyógyulás, amit tavaly nála megállapítottak ez a gyógyulás csodának számít! Nagyon köszönöm és Isten gazdag áldását kívánom Önökre!
 
Katalin (2014. június)

Tisztelt Hit Gyülekezete!

Idén márciusban kértem Önöktől imát egy barátnőmért, akinél méhnyakrákot állapítottak meg az orvosok. Örömmel tudatom, hogy teljesen meggyógyult, és ezen az orvosok is csodálkoztak, mert nem sok esélyt láttak a gyógyulására. Dicsőség az Úrnak és köszönöm az Önök közbenjárását. 
 
Tisztelettel: Kinga (2014. június)

Tisztelt Szerkesztőség!

B. Tibor vagyok, Békés megyéből és mezőgazdasággal foglalkozom. 10 hektáron cukorrépát termeltünk, de néhány éve olyan aszály volt, hogy a termésünk veszélybe került. A feleségemmel kétségbe estünk, mert már nagyon sokat költöttünk a föld bemunkálásra és nem láttuk, hogy a befektetésünk megtérül. Öntözéses lehetőségünk nem volt. Esténként kimentünk a földre és imádkoztunk, hogy Isten öntözze meg a földünket, adjon esőt. Vasárnap délután a barátom telefonált nekem, aki épp a városba tartott hazaféle, hogy menjek ki a földemre, mert leszakadt az ég azon a részen, ahol az én földemre fekszik. Azt gondoltam, hogy viccel velem, mert a városban egy csepp eső sem esett! De azért kimentünk és tényleg csoda történt, mert akkora eső volt ott abban a sávban, hogy le kellett vezetni a felesleges vizet! Míg mások fél vagy harmad termést takarítottak be akkor, mi teljes termést arattunk ősszel!

Üdvözlettel, Tibor (2014. március)

Kedves Vidám Vasárnap!

55 éves vagyok, Eger mellett, Ostoroson élek, és a napokban ünneplem a második születésnapomat. Tavaly március 6-án délután hirtelen szívhalál miatt összeestem az utcán Egerben. A mentősök gyorsan kiértek ugyan, de már teljesen halva találtak pupillareflex, légzés és szívműködés nélkül. Mintegy fél órán át küzdöttek értem, míg végre újra megindult a szívműködésem. De nem tértem magamhoz, és nagyon súlyos kómás állapotban szállítottak az egri kórházba. Ott megint leállt a szívem, ezért ismét kétszer újra kellett éleszteniük. Ezután a Miskolci Kórház kardiológiai intenzív osztályára szállítottak át, ahol a világon ma elérhető legkorszerűbb kezelésben volt részem. Ennek ellenére az orvosok semmi jóval nem tudták biztatni a családomat. A súlyos oxigénhiány miatt jelentős agykárosodás volt várható. Az Egri HIT Gyülekezete tagjai nagyon sokat tettek értem és a családomért. Már az utcán, szinte a megérkező mentősökkel együtt ért oda két éppen arra járó hites hölgy, megálltak a lábamnál a bámészkodók mellett, és elkezdtek imádkozni értem. És addig abba nem hagyták, amíg a mentősök el nem szállítottak a helyszínről. Nem ismertek, nem tudták, hogy ki az, csak azt látták, hogy egy ember nagyon nagy bajban van, és inkább félretették a saját ügyes-bajos dolgaikat, csak hogy rajtam segítsenek. Az egri gyülekezet pásztora is meglátogatott Miskolcon, hogy imádkozzon a gyógyulásomért. Amikor az orvosok és ápolók ezt meghallották, azt mondták, hogy megteheti, bár szerintük rajtam már az sem segíthet. Az én állapotomból nem szoktak javulni, és főleg nem felépülni a betegek. A pásztor imáját követően egészségi állapotom azonnal és rohamosan javulni kezdett, így néhány nap alatt teljesen magamhoz tértem és felépültem. Egy hét múlva már a saját lábamon mentem el az egri HIT Gyülekezete istentiszteletére, hogy megköszönjem az új életemet Istennek, és a támogatást a gyülekezet tagjainak. Tíz nap múlva már újra dolgoztam. Egy hónap múlva már ugyanolyan életet éltem, mint azelőtt: füvet nyírtam a ház körül, fát vágtam télire. Vettem egy biciklit, és azzal jártam a faluba meg a tőlünk 10 kilométerre lévő Egerbe és vissza az ügyeimet intézni. Az orvosaim jó ideig azt hitték, hogy csak áltatom őket és magamat is. A kontrollvizsgálatok viszont mindig engem igazoltak. Végül november elején egy alapos ultrahang vizsgálatot követően a budapesti Haller utcai kórház neves szívspecialista professzora kijelentette a lelet értékelésekor, hogy „én nem tudom azt mondani, hogy önnek beteg szíve lenne”. Hálás köszönettel mindenkinek, aki segített, gondolt ránk, imádkozott és tett értünk, hogy nem a halál és a gyász, hanem az élet és az öröm győzött.

József Egerből (2014. március)

Kedves Lelkész úr!

2013 elején méhnyakrákot diagnoztizáltak nálam.Az orvosok nem sok jóval bíztattak, sőt az egyik közölte, hogy nagyon előre haladott az állapotom és örüljek, ha egyáltalán meg lehet műteni. A daganat majdnem 9 centis volt. De az Úr csodát tett velem. Bár végigcsináltam minden orvosi utasítást, de ha az Úr nem avatkozik be az életembe, nem gyógyultam volna meg! Azóta is jó egészségben vagyok, és örömmel tudatom, hogy a legutolsó CT-vizsgálat eredménye egyértelműen igazolja, hogy daganat mentes vagyok.

Köszönöm a támogatást, Szilvia Szekszárdról (2014. március)

Tisztelt Németh Sándor Lelkész úr!

2013. novemberben telefonáltam a Vidám Vasárnap szerkesztőségébe istentisztelet alatt. A Dunaújvárosi kórházban fülműtétre voltam előjegyezve, nagyon nagy fájdalom volt a fülemben. Tele volt a szervezetem mindenféle erős fájdalomcsillapítóval, de mégis nagyon fájt a fülem. Alig vártam, hogy kezdődjön az ATV-n az Istentisztelet. Betelefonáltam a szerkesztőségbe, hogy imát kérjek, hogy Isten gyógyítsa meg a fülemet, mert már kibírhatatlan fájdalmat éreztem. A hölgy, aki felvette a telefont, azt mondta, imádkozzunk együtt. És imádkoztunk! Dicsőség Istennek, két nap múlva elmúlt minden fájdalom a fülemből,megszűnt a gyulladás, valami fehér anyag kifolyt a fülemen, ami, elnézést kérek, de nagyon büdös volt. Azóta teljes egészségben élek.

Maradok mély tisztelettel: L. Jenő, Újsoltról (2014. március)

Tisztelt Szerkesztőség!

Köszönöm, hogy közbenjártak értünk, mert az anyagi életünk teljesen megváltozott. Azt kértem a szerkesztőségtől telefonon, imádkozzanak azért, hogy a házunkat vissza tudjuk vásárolni egy követeléskezelőtől. Már hosszú ideje nem dolgoztam, sem én, sem a feleségem. Szinte ennivalóra sem volt pénzünk, de kértük mi is, hogy Isten tegyen természetfölötti csodát az életünkben. Nemsokára egy kapu nyílott ki előttük, bekerültünk egy zöldséges vállalkozásba. Mindannyian dolgozunk már, a fiaimmal együtt, és sikerült visszavásárolni a házunkat is, sőt még autónk is lett. Ez Isten csodája!
 
(2014. február)

Kedves Sándor bácsi,

én egy 9 éves kislány vagyok és januárban tértem meg. Azóta rendszeresen járok szüleimmel a gyülekezetbe és nagyon szeretem dicsérni az Urat. Még az osztálytársaimnak is mondtam, hogy Jézus él. Azt kívánom, hogy Isten áldjon meg mindenkit. 
 
Üdvözlettel, Noémi (2014. február)

Kedves Szerkesztőség!

Köszönjük az imákat, nagyon hálásak vagyunk. A fiamnak szívműtétje volt, mert egy baktérium megtámadta a szívbillentyűjét. Az orvosok elmondtak minden lehetőséget a műtéttel kapcsolatban. A műtő előtt el kellett búcsúzni tőle. A fiam tizennégy éves, egyetlen könnyet nem ejtett, nagyon erős gyerek. A műtét sikeres volt, a héten lejár a gyógyszeres kezelés is és megyünk haza. Hálásak vagyunk az imákért és hálásak vagyunk az orvosoknak.
 
Köszönettel, egy televízió néző (2013. június)
 

Kedves Sándor!

Köszönetet szeretnék mondani az imatámogatásért és az általa végbement csodálatos gyógyulásért! Az ismerősöm januárban, 28. hétre, 1 kiló 30 dekával szülte negyedik gyermekét. Nagyon hamar, egy hónapon belül hazakerült a kislány, ami már maga egy csoda volt. Szépen fejlődött, már 4 kilós volt, de 3 hete itthon vírusos tüdogyulladást kapott, és újra visszakerült a klinikára. A doktornő azt mondta, hogy ilyen rossz állapotú babát eddig még csak egyet látott, és az meg is halt. A kislány lélegeztetőgépen volt, az orvosok semmi reményt nem fűztek ahhoz, hogy megmarad. Azt mondták, ha netalán mégis túléli, akkor is nagyon hosszú gyógyulási időre lehet számítani. Ekkor kértem újra imatámogatást. Öt nap múlva a kislány lekerült a lélegeztetőgépről, 10 napra rá pedig, a múlt héten a szülők haza is hozhatták! Mindent köszönünk, és Isten áldását kérjük mindenkire, aki velünk volt az imában!
 
Üdvözlettel: Kovács Anikó (2013. május)
 

Kedves Németh Sándor és Gyülekezet!

Szeretném megköszönni az eddigi imákat férjemért, Májer Lászlóért, aki tavaly nyár óta van intenzív osztályon nyakcsigolyatörés miatt. Akkor 1 százalék túlélési esélyt adtak neki, azt diagnosztizálták, hogy élete végéig lélegeztető gépen fog élni, és nyaktól lefelé lebénul. Az első orvos, akivel beszéltünk azt tanácsolta, hogy imádkozzunk. Így tettünk, még abban a hónapban mindketten megtértünk. 
Isten a mostani helyzetben sem hagyott el minket, meghallgatta az imákat. Nagy és nehéz küzdelem árán, de ezen a héten eljutottunk odáig, hogy férjemnek már nincs szüksége lélegeztető gépre, és megkezdődhet a rehabilitáció. Kérjük a további imáikat, hogy induljanak be a végtagmozgások is, és férjem végre karjába foghassa 4 hónapos kislányunkat.
 
Köszönettel: Májer Lászlóné (2013. április)

Kedves Szerkesztőség!

32 éves, 4 gyermekes anyuka vagyok. Köszönetem szeretném kifejezni ebben a levélben, amiért tavaly novemberben imádkoztak értem. 2012 szeptemberében méhnyak-rákot diagnosztizáltak nálam, novemberben szövettani levét következett, hogy tipizálják, milyen stádiumban vagyok. Az egyik kecskeméti ismerősünk kért imát értem a szerkesztőségtől. Egy hónappal később, decemberben visszamentem az eredményért, amin az orvosom is meglepődött, hisz már semmi elváltozást nem találtak. Meggyógyultam!

Isten áldását kívánom mindannyjiuk életére, köszönettel: M. Anita (2013. április)

Kedves Németh Sándor!

Két héttel ezelőtt írtam be a szerkesztőségbe. Egy kedves ismerősöm egészségéért kértem imatámogatást, aki súlyos betegségben szenvedett, már az ágyból sem tudott felkelni és beszélni sem tudott. Most Pünkösd hétfőn hallottam a hírt, hogy újra jár, beszél, új vizsgálatokra ment és elkezdett felépülni! Dicsőség ezért az Úrnak! 

Hálás köszönettel: János Nyíregyházáról (2012. június)

Kedves Vidám Vasárnap!

Decemberben lányom félidős, veszélyeztetett kismamaként kórházba került. Az egyik lelkészük imádkozott az egészségükért. Örömmel jelentjük, hogy május 11-én Hanna Zoé egészségesen, 3250 grammal megérkezett, a terhesség további része már zavartalan volt. Nagyon köszönjük.

A boldog nagyi (2012. május)

Kedves Vidám Vasárnap szerkesztősége!

Két hete kértem imát a gyógyulásomért. Hosszú évek óta a labor eredményemben minden alkalommal legalább négy érték jóval az optimális értéken kívül esett. Különösen a fehérvérsejt számom volt nagyon alacsony. Múlt pénteken voltam újra vérvizsgálaton, melynek értékei nagy csodálkozásomra teljesen a határokon belül vannak! Hiszem, hogy ez a fordulat az imáitok hatására történt, köszönöm! 

Magdi (2012. május)

Tisztelt Vidám Vasárnap!

Nagyon köszönjük az imát F. Annáért. Hálát adunk az Istennek, mert jobban van, és a héten levették a lélegeztető gépről a gyermeket. Isten áldja meg önöket!

Tisztelettel: Beáta (2012. április)

Kedves Szerkesztőség!

Egy bizonyságról szeretnék beszámolni. Nagymamámat két évvel ezelőtt epegyulladás miatt megoperálták. Nehezen mentünk bele a műtétbe, lévén, hogy akkor 90 éves volt, és aggódtunk, hogy nem éli túl. Az operáció napján imát kértem a gyülekezetben egy kendőre, amit a műtét után rátettem és együtt is imádkoztunk a családdal az ágyánál. Bár felébredt és tudatánál is volt, mégis valami komplikáció miatt újra meg kellett operálni, mert a gyulladás megmaradt a testében. Ennek ellenére nem adtuk fel. Mivel tudtam, hogy Isten Igéje gyógyít, ezért ezt juttattam el a testéhez: amikor meglátogattam, MP3-as lejátszón mindig a fülébe tettem, akár ébren volt, akár nem a Gyógyító Biblia elnevezésű bibliai hanganyagot. Igen kellemes meglepetés ért, amikor bementem hozzá, azt gondolva, hogy talán utoljára fogom látni, és azt láttam, hogy nagymamám az ágyban felülve nézegetett körül és azt kérte, hogy vigyenek neki valami rendes ruhát, mert hogy néz ki, ha ennyi ember előtt egy hálóruhában van. Nagymamám, hála a megtartó Istennek, ma is jól van, saját lábán közlekedik és egészséges!!!

(2012. április)

Tavaly tüdőrákot diagnosztizáltak nálam. Annyi daganat volt bennem és olyan rossz helyen, hogy 1% esélyt adtak a túlélésre. Nem adtam fel, az Úrra bíztam magam és az érdi gyülekezetben is imádkoztak értem. Három hónap alatt eltűnt minden daganat. Az orvosok csodaként tartják számon. Dicsőség Jézusnak!

S. József, Érd (2012. április)

Tisztelt Lelkész úr!

Én most nem kérni szeretnék, hanem köszönetet mondani Önöknek! Karácsonykor kértem imasegítséget Önöktől, mert a menyem  állandóan rosszul volt, akkor még nem tudtuk, hogy állapotos. Annyira rosszul volt, hogy bevitték a kórházba, ahol az orvos megállapította, hogy 8 hetes terhes, de a baba elhalt. Ő ezt nem mondta senkinek, csak kérte, hogy imádkozzunk érte. Ekkor fordultam Önökhöz imakéréssel. Amikor két nap múlva visszament a kórházba, újabb vizsgálatok következtek, ahol megállapították, hogy a baba él és 4mm-t nőtt az előző állapothoz képest. Isten csodát tett! Nagyon hálásak vagyunk érte! Azóta is vannak rosszul létei, de a baba jól van és fejlődik szépen! Köszönjük az imasegítséget mindnyájuknak!

Mariann (2012. március)

Kedves Szerkesztők!

4 éve vagyunk házasok, már a házasságunk elején szerettünk volna gyermeket, de sajnos egy év alatt 3 babát is elvesztettünk. Nagyon szomorúak lettünk, nem értettük, miért nem jön az áldás! Feleségem körében már mindenki gyermeket várt, csak ő nem. Ekkor hallottunk egy olyan prédikációt, ami megnövelte a hitünket, és mint Ábrahám, mi is „…reménykedve hittünk” Istenben. Feleségem körül már mindenkinek kerekedett a hasa, ő még csak a hitét vallotta meg, de addig mondtuk, amíg már nevetve adtunk hálát, és az Úr meghallotta könyörgésünket. Tavaly szeptemberben megszületett Dániel nevű gyermekünk, aki olyannak született, amit el sem tudtunk volna képzelni.

Nagyon hálásak és boldogok vagyunk, Váradi család Miskolcról. (2011. június)

Tisztelt Szerkesztőség!

2009.december végén kértem imát Bíró Ervinért, aki súlyos, életveszélyes állapotban feküdt a Pécsi klinikán. Krónikus bélgyulladása, úgynevezett Krón-betegsége volt és emiatt megműtötték. A műtétje előtt többször is elmondta Németh Sándor által mondott megtérők imáját, ami egy honlapon található. A műtét nagyon jól sikerült, a vastagbelet nem kellett kivezetni. Nyolc éve ismerem a most 22 éves fiatalembert. Mindig nagyon vékony testalkatú és szomorú arcú volt. Azóta teljesen egészséges, fizikailag megerősödött és eltűnt az arcáról a szomorúság. Egy életvidám fiú lett! Szeretném megköszönni mindenkinek az imatámogatását és ezúton szeretném buzdítani a kedves televízió nézőket is arra, hogy bátran telefonáljanak, írjanak bármilyen kéréssel kapcsolatban. Én magam is 2003 szeptemberében írtam SMS-t a Vidám Vasárnap telefonszámára és később a munkatársuk visszahívására mondtam el a megtérők imáját, amit azóta sem bántam meg!

Köszönettel:T. Margó, Bóly (2011. június)

Kedves Vidám Vasárnap!

2010 októberében lányunk egy cserediák program keretében Münchenben volt, mikor egy reggel telefon érkezett, hogy iskolába menet elütötte őt a villamos, azonnal induljak, mert az életmentő beavatkozásokat megteszik, de minden máshoz szülői beleegyezés szükséges. A hír kétségbe ejtett, azonnal Istenhez kiáltottam és imatámogatást kértem az ismerős keresztényektől. Útközben már tájékoztattak, hogy életben van, de küzdenek a lábáért, ami a villamos alá szorult. Bianka a Siófok NBI-es kézilabda csapatának játékosa, könyörögtünk Istennek a lábáért. Amikor megérkeztem a kórházba, az orvosok megkérdezték, hogy van-e kapcsolatunk Istennel, mert ahogy rekonstruálták a baleset körülményeit, szinte lehetetlen volt, hogy Bianka életben maradjon. Daruval emelték le róla a villamost. Több műtétre is szüksége volt, de Isten fél év alatt teljesen helyreállította. Bianka májustól újra aktív résztvevő a csapat edzésein. Köszönjük a siófoki és a müncheni Hit gyülekezet vezetőinek és tagjainak minden segítségüket!

N. István és Ági (2011. június)

Kedves Pásztor!

Köszönjük, hogy imádkoztak értünk itt Indiában. A legutóbbi levelem óta azt látjuk, hogy egyre több ember fordul Krisztushoz. Az ő ismerete a legnagyobb kincs, amit adni tudunk. Kérem, folytassák a közbenjárást, hogy természetes szükségekben, ruhákkal, hajlékkal és élelmiszerrel is tudjunk szolgálni a rászorultaknak. Ha bármikor Indiában jár, nagy szeretettel várjuk a gyülekezetünkben, hogy elmondja, milyen nagy dolgokat tesz Isten Magyarországon.

Üdvözlettel, Krisztusban Jacob Emmanuel pásztor, Dél-India (2010. május)

Kedves Vidám Vasárnap!

A karitatív szervezetük 2010. május 18-19-én Edelényben az árvízvédelemnél nyújtott segítséget. Ezúton is szeretnénk megköszönni mindazoknak, akik kijöttek és segítettek nekünk a víz ellen való védekezésnél.

Egy edelényi család (2010. május)

Üdvözlöm!

D. Imréné vagyok Orosházáról. Ezúton is szeretnék köszönetet mondani önöknek. Segítséget kértem önöktől és rövidesen az Orosházi gyülekezettől felkerestek és ismeretlenül is a segítségünkre siettek. Nem is tudom elmondani, hogy mennyire jól esett és mekkora örömöt okoztak a családomnak. Nagyon jó érzés tudni, hogy a bajban nem vagyunk egyedül és ekkora szeretettel és segíteni akarássál fordultak felénk.

Szeretettel és tisztelettel köszönjük a segítségüket: D. Imréné és családja (2010. május)

Tisztelt lelkész úr!

Ezúton szeretném meg köszönni az imatámogatásukat. Április elején kértem imát, mert április 30-val megszünt a munkahelyünk. Egyszerre 60 ember lett munkanélküli. Örömmel tudatom, hogy már április vége előtt megjött az imákra a válasz és mindegyikünknek lett munkahelye. 
Hálás köszönettel, S. Ildikó (2010. május)

Tisztelt Németh Úr!

Amikor Gera Zoltán a Hamburg ellen belőtte a mindent eldöntő találatot, láttam a televízióban azt a sok boldog arcot a lelátón. Ez a srác leírhatatlan mélységből verekedte fel magát erre a szintre és vált sok-sok ember példaképévé, nem csak a pályán mutatott teljesítményért, hanem a kiegyensúlyozott, harmonikus magánélete miatt is. Sokszor oktalanul támadták, de Ő csak edzett magának, és megmaradt annak az alázatos embernek, aki mindig is volt. Szeretnék Neki sikeres, hosszú, szaltókban és ég felé emelt kezekben gazdag pályafutást kívánni és sikeres kupadöntőt. 

Köszönettel: Tamás, Salgótarján (2010. május)

Tisztelt Vidám Vasárnap nézői!

Örömmel tudatjuk, hogy múlt vasárnap megszületett 3. kisbabánk. A köldökzsinóron volt egy nagy csomó, és a nyaka köré volt tekeredve, de az élet győzött, és a kegyelem nem hagyott el minket. Így lett igazán vidám a vasárnapunk, és minden napunk, hála a Gondviselő Istennek! 
Kovács család, Balatonalmádi (2010. április)

Tisztelt Vidám Vasárnap!

A Vidám Vasárnap rendszeres nézőjeként örömmel adok hírt egy április 15.-i Élet Menete elnevezésű gyöngyösi rendezvényről, amelyen a kampányidőszak finisében, pártoktól függetlenül, békés, de határozott módon nyilvánították ki a város lakói a holokauszt, a népirtás elutasítását. Úgy gondolom, hogy városunk példát adott a bátor kiállásból mindazoknak, akik a demokratikus Magyarországért akarnak és tudnak tenni. Meggyőződésem, hogy a rendezvény sikere nagyban múlt a Vidám Vasárnap és Németh Sándor által képviselt bibliai értékek melletti kiálláson. Köszönjük bátorító világos üzeneteit és további sikeres munkát kívánunk.
Dr. Kozma Katalin, Gyöngyös város jegyzője (2010. április)

Hihetetlen videó, különösen a szöveg. Nagyon megindított, amit láttam húsvétkor. Milyen csodálatos módja annak, hogy megünnepeljük Jézus feltámadását! Örökké hálás vagyok.

Szeretettel B. Martin az USA-ból (2010. április)

Kedves Vidám Vasárnap!

Húsvét alkalmából üdvözletemet küldöm a Hit Gyülekezet minden tagjának. Örülök, hogy az internet segítségével en is részese lehetek az ünnepi Istentiszteletnek. Jó látni a kedves ismerős arcokat 12 ezer kilométer távolságból is.

Üdvözlettel, M. Tamás, Phnom Penh, Kambodzsa (2010. április)

Tisztelt Vezető Lelkész úr!

Ezúton szeretném megköszönni a Hit Gyülekezete aktív társadalmi szerepvállalását, amelyet városunkban, Szombathelyen tapasztalunk tagjai részéről. Nagy segítséget jelent a rászorulók számára az étel és ruhaosztás, a véradás és az egyház szolgálata. Köszönöm a munkájukat! 
További sok sikert kívánok!
Dr. Ipkovich György
Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere (2010. április)

 

Tisztelt Németh Sándor!

Ezúton szeretném kifejezni köszönetemet, és minden elismerésemet a Hódmezővásárhelyi Roma Gyülekezetnek, különösen pedig a Hites Adakozók Hálózata Hódmezővásárhelyi Szervezetének a 2010. március 6-án megrendezett adományosztásáért. Nagy mennyiségű ruhát, gyümölcsöt, s nem utolsósorban meleg ételt, bográcsgulyást osztottak ki a nehéz szociális körülmények között élő családok között. Látjuk, mit is jelent egy ilyen megmozdulás az elesettebb családoknak, akiknek sokszor még élelem sem jut az asztalra. Ezek a hívő romák megmutatták, hogy nincs és nem lehet különbség roma és nem roma, illetve család között. Példamutatással voltak a többségi társadalom felé, mivel a legnagyobb odaadással, önzetlenül szolgáltak együtt romák és nem romák ezen a rendezvényen. Megmutatták azt is, hogy igenis tud együtt dolgozni a roma és a nem roma ember úgy, hogy még felületesen sem volt érezhető, hogy ki kicsoda. Ezzel a rendezvénnyel nem csak segítséget nyújtottak nekünk, szegényebb életkörülmények között élőknek, hanem örömet is átadtak abból az életvidámságból, amit önök között merítettek. Nagyon köszönjük, és kívánom önöknek Isten áldását és jelenlétét a mindennapokban is.

Tisztelettel: M. Géza és családja (2010. március)

Tisztelt Szerkesztőség!

December végén tudtuk meg, hogy egy régi családi barátunknál veserákot diagnosztizáltak. Rögtön Istenhez fordultunk és önöknek is írtunk segítséget kérve. Örömmel tudatom, hogy barátunk sikeres műtéten esett át januárban és a további leletek mind negatívak lettek! Dicsőség Istenek, aki a Gyógyító. Köszönjük a támogatásotokat és segítségeteket, további sok sikert!
K. Róbert (2010. március)

Tisztelt szerkesztőség!

Nagyon hálás vagyok, hogy folytatódik a Vidám Vasárnap élő közvetítése. Vidéken élő idős szüleim már nagyon várták, minden vasárnap nézik a műsort. Édesapám 68 éves korában gerincbetegsége miatt járóképtelenné vált, kórházba került. A kórházból hazatérve, hátrahagyva az ateista gondolkodást megtért, és vele együtt az Édesanyám is. Ezután rövid idővel Édesapám teljesen meggyógyult, olyannyira, hogy kerékpározik, fát ültet, kertet ás. Azóta állandóan nevetnek, az öröm tényleg beköltözött nem csak szívükbe, hanem az otthonukba is.
Köszönettel, M. Erzsi (2010. február)

Tisztelt Lelkész úr!

Gratulálok az új honlapjához, mely szép és igényes kivitelű. Örülök, hogy ily módon is nyit a társadalom felé, és végre hiteles forrásból lehet információt szerezni személyéről, munkásságáról. Életére Isten gazdag áldását kívánom, valamint folyamatosan megújuló erőt és kitartást az Ön előtt álló további nemes feladatok elvégzéséhez. 
Üdvözlettel: M. Noémi (2010. február)

Kedves Szerkesztőség!

Nővérem kisbabájáért kértem önöktől imatámogatást, mert a terhesség utolsó hónapjaiban szörnyű diagnózist mondtak a kisbabára és felkészítették a nővéremet a legrosszabbakra. Most január 5-én azonban a kisgyermek egészségesen jött a világra az Úr kegyelméből! Istennek semmi nem lehetetlen!
Köszönünk mindent, Szilvia (2010. február)

Tisztelt Szerkesztőség!

Egy nagyon jó hírt szeretnék megosztani önökkel arról, hogy Isten valóságos támogatásával valamint kemény tanulással és munkával az ember ilyen nehéz válságos időkben is képes megtapasztalni Isten áldását. A feleségem 4 gyerek mellett elvégezte a budapesti Pénzügyi Számviteli Főiskolát. Ennek következtében nemrég kinevezték felelős vezetői állásba, így a fizetését is a háromszorosára emelték. Nehéz volt, de megérte Istenben bízni és tanulni. Istennel minden lehetséges.
Tisztelettel és szeretettel: M. György (2010. február) 

Tisztelt Lelkész úr!

Szeretném megköszönni a segítségüket, amelyet édesanyámnak nyújtottak. A 2010-es évünk a lehető legrosszabbul indult: én munkanélküli lettem, édesanyámat autóbaleset érte, amelyben - Istennek hála! - csak könnyebben sérült meg, viszont az autónk tönkrement és minden félretett pénzünk kórházra, gyógyszerekre ment el. Eszembe jutott, hogy tavaly segítettek nekünk tüzelővel, ezért február elsején ismét Önökhöz fordultam segítségért. A harmadik napon egy tüzelővel megrakott autó állt meg édesanyám háza előtt, és még a hűtőszekrényét és az éléskamráját is szinte teljesen feltöltötték az Önök munkatársai! Az anyukám alig hitt a szemének! Köszönöm, hogy ilyen boldoggá tették és reményt adtak nekünk. És köszönöm a karitatív szervezetük, a HAH munkáját, illetve az aszódi gyülekezet segítségét, akik szintén nagyon sokat segítettek édesanyámnak a nehéz időszakokban. Áldja meg Önöket az Úr nagyon gazdagon, amiért ilyen áldozatos és hasznos munkát végeznek!
M. Ildikó, Budapest (2010. február) 

Kedves Vidám Vasárnap!

Magdi és Kornél vagyunk, egy boldog házaspár, amióta tudjuk, hogy van remény az Úrban. Egy éve tértünk meg. Hazaköltöztünk Írországból, mert úgy érezzük, hogy itthon a helyünk. Az Úr ad hitet, erőt és reménységet, hogy ezen a földön, édes szép hazánkban áldásban részesüljünk. Köszönünk mindent.
K. Sz. Magdolna és K. Kornél (2008. december)

Sziasztok,

ezek a gyerekek maga a csoda!
Üdv, Jani Ausztriából. (2009. május)

Kedves Vidám Vasárnap!

Isten magyarországi munkája olyan különleges, hogy innen Spanyolországból is örömmel kísérjük figyelemmel.
Kapás család, Katalónia (2008. november) 

Tényleg szép és vidám ez a vasárnap!

A csodálatos daloktól felizzik a dermedt téli vidék.
Köszönünk mindent, Panni (2008. november)

Ahogy nézem a kedves embereket, nem tudom sírjak-e vagy nevessek, különleges boldogság önt el. Legszívesebben belebújnék a tv-be. Nekem ez kell!  Az a valóság, ami most ott zajlik Önöknél.
Krisztián (2008. december)

Kedves Gyülekezet!

Örömmel értesítünk benneteket, hogy 6 év folyamatos orvoshoz járás és 8 műtét után kislányunk, Blanka a múlt szombati istentisztelet során azt érezte, hogy „valaki rakosgat a fülében”, majd e hét szerdán az orvos megállapította a szinte teljes gyógyulást, holott előtte mindkét fülével csak körülbelül 50 százalékban hallott! Köszönet az orvosoknak, köszönet az imátokért, és legfőképpen a gyógyító Istennek!
Novák család (2008. december)

Tisztelt Németh Sándor úr!

Utolsó levelem óta gyülekezetbe járok, és a megtérés útján haladok. Mióta hiszek Istenben, az életem jó irányba halad. Az Úr áldja Önt is és a gyülekezetet is.
G. Gy. (2009. június)

Tisztelt Vidám Vasárnap!

Szeretnénk megköszönni azt a nagy mennyiségű adományt, amelyet idén a karitatív szervezetükön keresztül juttattak el Szerbiába, Magyarkanizsa városába és a környező falvakba. Egész évben, folyamatosan érkezett a segítség, 180 zsáknyi új és használt ruha, gyerekjáték és 300 darab édességcsomag is.

Köszönjük a Hit Gyülekezete egészségügyi csoportjának is a lakosság körében végzett ingyenes vérnyomás - és vércukorszint mérést, valamint az egészségügyi tanácsadást. Ezekkel a tevékenységekkel nagyon sok ember életének javára, hasznára vannak és sok-sok kisgyerek számára szereznek nagyon boldog perceket.
Tisztelettel: a Forrás Egyesület Magyarkanizsáról, Vajdaságból (2008. december)

Végre élő közvetítés, jó a műsor, csak így tovább!  
(2008. október)

Kedves Vidám Vasárnap!

Imasegítséget kértem, mert a férjem elhagyott és egyedül maradtam 3 gyermekkel. Örömmel értesítek mindenkit, hogy egy hónappal később a férjem visszaköltözött hozzánk. Isten gazdag áldását kívánom a munkátokhoz.
Üdv. T. Zsanett,  Sopron (2008. október)

Tisztelt Szerkesztőség!

A méhemben lévő gyermekünkre az orvosok azt mondtak, hogy Down kór vagy kromoszóma rendellenességgel fog megszületni. A lelkész úr felesége imádkozott a babaért. Ezúton szeretnénk megköszönni mindent, a baba gyönyörű és egészséges.
Egy család Százhalombattáról! (2008. október)

Tisztelt Lelkész úr!

Szívproblémáim voltak, viszont amióta megtért a lányom, azóta megszűntek a problémáim. 72 évesen egyedül permetezem a kertemet, hála Istennek.
Üdvözlettel, Pirkó (2009. május)

Üdvözlet!

Szeretnék köszönetet mondani az imáikért, amelyeket tavaly novemberben kértem, hogy Isten adjon egy jobb munkahelyet, mert nagyon szűkösen éltünk az akkori fizetésemből. Ma már egy világhírű cégnél dolgozom és nagyon jó a fizetésem. Magyarországnak is Isten nevét kell segítségül hívni, és minden adósságából kihozza Isten.
Üdvözlettel, Laci Nyíregyházáról (2008. október)  

Kedves Vidám Vasárnap!

Régóta nézem az adásukat. Boldogan szeretném elmondani, hogy tegnap este megtértem Debrecenben. Csodálatos érzés volt! Köszönet Önöknek is érte!
Üdvözlettel, N. Zoltánné. (2008. október)

Mélyen egyetértek a házasság fontosságáról szóló felhívásukkal, a házasság alapja a hűség. Elég baj hogy ez sok ember számára lényegtelen.
Üdvözlettel, András (2008. október)

Tisztelt Lelkész úr!

Köszönöm az imát, mert kigyógyultam a 21 éve tartó allergiából.
(2008. október)

Tisztelt Lelkész úr!

Két hete írtam Önöknek! Az SMS-t beolvasta az adásban, utána kedden, Tiszapüspökiből meglátogatott három hívő munkatársuk. Amilyen zavarban voltam és ideges, annál nagyobb nyugalom szállt meg az itt létük alatt! Olyan áldás költözött kis hajlékomba, hogy már nem látom sötéten a jövőt! Imádkoztak velem és miután elmentek, nem jöttek a szokásos, magánytól való depressziós tünetek sem! Tüzelőt is kaptam, és azóta minden nap olvasom a Bibliát.
Őszinte hálával és tisztelettel: özv. K. Ottóné (2009. február)

Kedves Vidám Vasárnap!

Ma is néztem a műsorukat, ami nagyon szép. Családommal együtt arra az elhatározásra jutottunk, hogy meg szeretnénk térni Jézus Krisztus felé. Szeretném, ha imádkoznának értünk.
Köszönettel: V. Vilma (2009. április)

Kedves Szerkesztőség!

Két hete kértünk imát gyógyulásért, és a héten két CT vizsgálat is azt erősítette meg, hogy eltűnt a daganat.
Egy boldog nézőjük Balassagyarmatról. (2009. április)

Kedves Hívek!

Régi mondás, hogy a remény hal meg utoljára. Önöket szemlélve elképzelhetőnek tűnik, hogy még a remény is elfelejt meghalni!
Üdv: Egy reménykedő (2009. február)

Tegnap kértem imát anyukámért, aki magatehetetlenül feküdt a korházban. Ma már egyedül reggelizett! Ez maga a csoda! Köszönöm Istennek, köszönöm nektek!
Gabi (2009. február)