Tisztelt Szerkesztőség!

2016. november 3-án súlyos szívrohamom volt, ami egy tüdő ödémával is társult. Szeretném megköszönni a gyülekezet tagjainak a sok imatámogatást és azt, hogy az egyik lelkészük személyesen is bejött az intenzív osztályra imádkozni értem. Köszönöm továbbá a Szent Margit Kórház munkatársainak a kitartó munkájukat, és mindenek előtt köszönöm a gyógyulást a Mindenható Istennek!

B. Péter (2016. november)

Kedves Sándor!

Két és fél hete kértünk imatámogatást unokaöcsémért, aki életveszélyes állapotban került kórházba agyhártyagyulladás miatt. Intenzív osztályon feküdt, gép lélegeztette. Egy hét után sikerült felébreszteni, állapota gyors javulásba kezdett, semmilyen agyi károsodás nincs, a hét elején ki is engedték a kórházból. Nagyon köszönjük az imatámogatásotokat, Isten áldja meg továbbra is a munkátokat!

Üdvözlettel: K. és F. család (2016. november)

Tisztelt Szerkesztőség!

Rendszeresen hallgatom a Vidám Vasárnap műsorát. Ilyenkor úgy érzem, közelebb kerülök Istenhez, feltöltődést, nyugalmat ad lelkemnek. Van egy lányom, aki áldott állapotba került, egy orvosi vizsgálat során azonban közölték, hogy probléma adódott a magzattal. Nem tudtunk mást csinálni, mint imádkozni és imádkozni. Imáink meghallgatásra találtak, megszületett az unokám, aki egészséges és gyönyörűen fejlődik.

Egy boldog nagymama Szlovákiából, Dunaszerdahelyről (2016. június)

Kedves Szerkesztőség!

Múlt vasárnap a nővéremért, Móniért kértem imát és rá a második napra, vagyis kedden levették a gépről, és kikerült az intenzívről. Köszönöm mindenkinek, aki imádkoztak érte, és a Vidám Vasárnap egész testületének, de legfőként az Úrnak! (2016. június)

Kedves Vidám Vasárnap!

Tegnap a kisfiamat felvittük Budapestre a legjobb kardiológushoz, aki megállapította, hogy a kisfiamnak semmi baja a szívével és gyógyszert sem kell szednie. Köszönöm az imáitokat, hogy segítettetek, hogy csodát éljünk át a családban. Dicsőség Jézusnak! Isten hatalmas áldását kívánom az életetekre a 107-es zsoltárral.

Hálás köszönettel: M. Tiborné (2016. június)

Oldalak